Evenementi

14 / 10 / 2017

Nachtrit

Coppa della Sera

Op zaterdag 14 oktober 2017 werd de Coppa della Sera, een avondrit georganiseerd door de SCARB.

Deze avondrit was de ‘light’-versie van de roemruchte nachtrit van de SCARB: minder zwaar, maar net zo leuk. De rit, die meetelde voor het puzzelklassement van de Alfaclub,  kende extra uitdagingen, startte in Oosterwolde en eindigde in Berlikum bij Rinsma.

Voor meer info kijk op:

27 t/m 29 / 10 / 2017

Alfetta

ClassicsNL Oldtimer Beurs

Van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober 2017 was het evenement ClassicsNL weer te bewonderen in Leeuwarden. Het WTC Expo te Leeuwarden was weer gevuld met verschillende prachtige Oldtimers. Ook wij waren hier aanwezig zijn met een stand gevuld met de fijnste Alfa Romeo Oldtimers. Kijk voor foto’s op de Galerij.

05 / 11 / 2017

IMG_9185

Trackday 5 November

Op zondag 5 november zijn wij weer te vinden op het Circuit van Drenthe bij Assen. Dit is tevens het laatste evenement in onze agenda van 2017. Wij zijn vanaf 12:30 uur tot en met 16:30 uur op de baan te vinden. U bent natuurlijk van harte welkom om dit spektakel samen met ons te beleven.

Locatie: ‘TT Circuit Assen’

Verleden / Past

19 t/m 20 / 08 / 2017

Spettacolo

Spettacolo Sportivo 2017

Op zaterdag 19 augustus en zondag 20 augustus werd op het TT-circuit bij Assen het jaarlijkse evenement Spettacolo Sportivo gehouden.

10 t/m 13 / 08 / 2017

ogp00317

Oldtimer Grand Prix 2017

“ Vierdaags familiefeestje rond de Nurburgring “

Dit evenement is de afgelopen vijf jaar geëvalueerd van een circuit feestje voor onze alfa clientèle, naar een familiefeest rond het meest bekende circuit ter wereld.

Locatie: ‘Nürburgring, Duitsland’

 

“ Vierdaags familiefeestje rond de Nurburgring”

In de eerste jaren lag het accent vooral op het circuit; er wordt dan drie dagen lang daadwerkelijk geracet met alles wat vanaf 192… op het circuit gereden heeft, en ook voor personen die niet direct in raceauto’s geïnteresseerd zijn is er genoeg te zien en te genieten, zoals, clubstands, vintage cars,

Kleding, en de paddock uit de jaren dertig, met een mooie show eromheen. Er heerst een vriendelijke sfeer en je kunt bijna overal in en uit lopen.

We zijn dan te gast bij de Duitse Alfa Club waardoor het geheel betaalbaar wordt.

Doordat er zich steeds meer families met kinderen inschreven, hebben we de laatste jaren het accent van dit weekeinde wat verlegd van het circuit naar de omgeving.

Donderdagmiddag met een sliert Alfa’s naar Altenaar, waar we s ‘avonds gezamenlijk eten, en tegenover het hotel midden in het dorp het plaatselijke muziekkorps speelt!  Even nazitten dus, in een leuke sfeer, waarbij de jeugd zich ook niet onbetuigd laat. 

Vrijdag een toertocht door de omgeving, 15.30 terug, tijd voor jezelf, en dan komen we bij de BBQ weer samen, er zijn ook mensen wezen wandelen. 

Ook deze avond eindigde rond de biertafels van het muziekkorps, en misschien gaan we toch weer op dansles…

Zaterdag naar het circuit, en s ‘avonds eten we in een soort “Western Bar” waar de plaatselijke bevolking, zijn Line-Dance avond heeft, jong en oud, dik en dun op de vloer, terwijl wij ons met de burgers bezighouden. Op de weg terug van het circuit is een deel van onze groep is in Adenou blijven hangen, waar ze middenin het dorp op het plein tussen de oldtimers (Suppertjes pontificaal in het midden) een biertje drinken, terwijl er overal life-muziek gespeeld wordt. Ook daar een ontspannen, gezellige sfeer, en het bier wordt nog in een glas geserveerd!  Maar al vroeg in de avond melden ze zich weer tegenover het Hotel, en genieten we van een biertje, de muziek en het zachte weer.

Zondagmorgen verzamelen, groepsfoto, en een mooie tocht gereden naar de lunch stop, vanwaar we pas in Heerlen afscheid hebben genomen.

Ik vind het moeilijk om onder woorden te brengen wat dit jaar zo bijzonder maakte, waren het de deelnemers, het nieuwe Hotel, met de muziek, het feit dat de groep zo homogeen was, die groep van 18 Alfa’s door de Eiffel, dat de jeugd zo veel plezier had, het geweldige weer, ik weet het niet,

Maar ik wil er graag volgend jaar weer bij zijn

Oldtimer Grand Prix 2017

De editie van 2016 was fantastisch geweest, met schitterend weer. Kon dat geëvenaard worden? Moest dat geëvenaard worden? Niet per se, maar de mannen van Rinsma Evenementi namen zich in ieder geval voor de deelnemers weer een zo gevarieerd mogelijk programma te bieden. Alleen het weer, in de Eifel vaak onvoorspelbaar, daar hadden ze geen invloed op.

 

Donderdag 10 augustus vertrekt de colonne vanuit Berlikum in Friesland voor de 73 editie van de OGP-trip met Garage Rinsma. Met de gebruikelijke “aanhaakplaatsen” bij Heerde en Haps. En met goed weer, dat moet gezegd. Maar naarmate de stoet zuidelijker komt, wordt het weer slechter en beginnen de buien. Het zicht wordt steeds slechter door opspattend regenwater.

 

Eenmaal de Autobahn verlaten, gaat de snelheid er weliswaar uit, maar het zicht blijft slecht. Bovendien is het wegoppervlak doornat en spekglad. Van de regen, maar misschien ook wel van rubber, olieresten en ander vuil. En voor ze er goed en wel erg in hebben, staat een equipe met een Serie 4 Spider plotseling tegen de vangrail, met de neus de andere kant op. Gelukkig lijkt het allemaal mee te vallen en kunnen ze hun weg, en het weekend, vervolgen. Maar de schrik zit er wel even in. Bij de equipe natuurlijk, maar ook bij de groep.

Toch wordt de donderdagavond traditioneel ingezet. Napraten over de rit vanuit Nederland naar Altenahr, een glaasje drinken op het weekend, dat voor ons staat, en een hapje eten uit de “gutbürgerliche Küche”.

 

Vrijdag is de dag van de “Eifel Rundfahrt”, inmiddels uitgegroeid tot een traditie. Een enkele equipe rijdt vandaag ook nar het circuit, de meerderheid kiest er echter voor mee te doen met de toerrit. Door de regen en de mist rond de heuveltoppen is het zicht slecht. Dat is jammer, maar geeft de omgeving juist iets magisch en mysterieus. De uitgezette route voert wederom door kleine schilderachtige dorpjes en langs weilandjes waar bruine koeien lopen te grazen.

Bij Müllenbach maakt de groep de lunchstop. Maar eerst staan we even stil bij de racehistorie, die hier ligt. Naast de bekende Nordschleife (noordlus), kende de Nürburgring vroeger ook een Südschleife (zuidlus). En de meest zuidelijke bocht heette dan ook “Müllenbach”. Wat ooit de Südschleife was, is vandaag de dag de weg van het Grand Prix-complex naar het dorp Müllenbach. In een tunneltje onder deze weg vertellen Johan Dijkstra, Frans de Groot en Peter de Jong van de roemrijke historie van de oude Nürburgring. Met als hoogtepunt de Grand Prix van Duitsland van 1935.

Hitler ondersteunde de Duitse fabrieksteams van Mercedes en Auto Union met zoveel geld, dat deze Grand Prix wel door een Duitse coureur gewonnen moest worden. De Scuderia Ferrari nam ook deel, met Alfa Romeo Monzas. Onder druk van Mussolini stond teamchef Enzo Ferrari toe, dat ook Tazio Nuvolari mee mocht doen. In een verouderde Alfa Romeo P3 Tipo B. Het leek er aanvankelijk niet op, maar Nuvolari wist de race uiteindelijk te winnen. Tot grote ontzetting van de nazibonsen op de hoofdtribune.

 

Na het educatieve deel lopen we naar de lunchstop in Müllenbach: bij de veredelde “Imbiss” Zum Alten Maier. Omdat de lunch toch wat meer tijd in beslag neemt dan voorzien, wordt er daarna min of meer rechtstreeks koers gezet terug naar Hotel Zur Post in Altenahr. Maar goed, “rechtstreeks” houdt in de Eifel nog altijd in, dat je over bochtige wegen gaat en door prachtige landschappen.
Een andere traditie is de barbecue op vrijdagavond. Vorig jaar gehouden in de wat bedompte “Bierkeller” onder het hotel, deze keer op het overdekte terras. Want bij mooi weer konden de vensters open. Maar ja, bij mooi weer dus. De vensters blijven nu gesloten. Toch zit het lekker in deze ruimte en wordt er gezellig nagepraat over de vrijdag.

 

Zaterdag 12 augustus rijden we naar het circuit. Naar de Oldtimer Grand Prix, want daarvoor zijn we toch hier? ’s Ochtends om 9 uur in colonne naar parkeerterrein D3, waar de vrijwilligers van de Duitse Alfaclub ons enthousiast begroeten. Ze staan daar ieder jaar, in weer en wind. En dat laatste dus vooral dit jaar. Als blijk van onze waardering voor onze Duitse vrienden hadden we Friese “dúmkes” meegenomen.

 

Na de kaartjes en de programmaboekjes rijden we “nach oben”, oftewel naar het binnenterrein van het moderne Grand Prix-circuit, dat fors hoger ligt dan het gebied eromheen. De tent van de Alfaclub is voor de verschillende Rinsma-deelnemers altijd weer een baken. Hier gaan we naartoe voor een mok koffie en een broodje of (’s middags) een stuk taart. En hier spreken we met andere deelnemers af.

Hoewel heel veel onderdelen van de OGP ieder jaar (bijna) hetzelfde zijn, zijn er toch ieder jaar weer een aantal zaken net even anders. Zo is er dit jaar een race met historische toerwagens. Uit de BTCC, de STW, maar uit de DTM. En uit die laatste groep is er een Alfa 155 V6TI. En, voor het eerst, wordt er echt serieus mee geracet.  Voor de jongeren in de groep was dit een eerste kennismaking met een roemruchte Alfa Romeo, bij de ouderen kwamen vooral nostalgische gevoelens boven.

Terug in Altenahr, stond het avondeten bij de Wild Horses Saloon weer op het programma. Een restaurant in een Amerikaanse stijl. Met line dacing na. Niet ieders ding, waren er toch een flink aantal van onze groep, bij de voetjes van de vloer gingen. Na afloop werd er nog even nagezeten aan de overkant, bij het treinstationnetje, waar de plaatselijke blaaskapel zijn jaarlijkse concert gaf. Naar verluid bleef het nog lang onrustig.

 

Zondagochtend. Juist nu we op het punt staan weer richting Nederland te vertrekken,  lijkt het weer beter te worden. De dag van de “Heimreise”. Is het werkelijk zo? Is het weekend nu inderdaad al weer voorbij? Nou, toch nog niet helemaal. Al moeten we afscheid nemen van een deel van onze groep, het merendeel rijdt met ons mee. Over binnenwegen rijden we naar de Rijn, die we bij Remagen met een veerboot oversteken. En van Linz, aan de andere oever van de Rijn, rijden we naar Königswinter. Daar nemen we de tandradbaan naar de Drachenfels (Drakenrots). Boven aangekomen, hebben we een schitterend uitzicht over het Rijndal. Met de zon is het hier nu heerlijk. Een heel mooie afronding van het weekend.

Weer beneden aangekomen, bij het parkeerterrein, is het moment daar om afscheid van weer een deel van onze groep. Zoals van onze Vlaamse vrienden. Ze waren voor het eerst mee, maar mogelijk niet voor het laatst. En bij de volgende stop, bij Rasthof Hünxe, moeten we andermaal afscheid nemen van enkele deelnemers.

Terug in Nederland is daar ten slotte Afslag 28, Heerde Zuid, waar we bij een restaurant van een internationaal bekende fastfoodketen het laatste afscheid hebben. Het weekend is omgevlogen. Gelukkig zien de meesten elkaar bij de 2017-editie van Spettacolo Sportivo Alfa Romeo op het circuit van Assen al weer.

1 / 07 / 2017

maxresdefault

Rinsma Driving Day

Op zaterdag 1 juli 2017 hebben wij een test drive dag georganiseerd. Op deze dag kon u de emotie en passie van alle modellen beleven en voelen. Zo kon u meerijden met een Alfa Romeo 4C en Giulia Quadrifoglio. Ook kon u zelf rijden in een Giulia, Stelvio, Giulietta of Mito diesel/benzine.

Locatie: Rinsma te Berlikum

24 t/m 25 / 06 / 2017

Banner italia a zandvoort

Italia a Zandvoort 2017

Op zaterdag 24 & zondag 25 juni 2017 stond Italia a Zandvoort weer gepland. Een dag  vol met prachtige Italiaanse auto’s, van Abarths tot Alfa’s, van Ferrari’s tot Fiat’s. Ondanks het matige weer kon er genoten worden van verschillende prachtige races en schitterende auto’s.

Locatie: ‘Circuit Park Zandvoort’

Aanmeldformulier IAZ 2017

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Italia a Zandvoort 2017

hieronder staan 2 afbeeldingen, De eerste afbeelding is de locatie waar wij als Squadra Rinsma staan (nummer 20) u komt binnen bij nummer 24 en als u dan direct rechts gaat komt u vanzelf bij onze stand. Op de tweede afbeelding is het tijdschema te zien, de tijden die rood aangegeven staan dat zijn de tijden wanneer onze raceauto’s op het circuit van Zandvoort rijden.

Italia a Zandvoort 2017

De weergoden lijken Rinsma Squadra aanvankelijk niet gunstig gezind, als de colonne zaterdag 24 juni in alle vroegte op weg gaat naar Zandvoort. De (miezel-)regen komt bijna constant uit de zware wolken. Bij het circuit aangekomen, regent het nog wel, maar het is duidelijk, dat het niet meer lang zal duren. Maar echt gastvrij ziet het er dan nog niet uit, daar in het rennerskwartier van dit nog altijd beroemde circuit. Met kracht 5 waait de wind over het op dat moment nog kale parkeerterrein. Het Rinsma-vak wordt direct windvast opgebouwd, met een centrale plaats voor de ondertussen vermaarde Rinsma-koffiebar.

De spanning stijgt naarmate het tijdstip dichterbij komt, wanneer de Squadra-mannen de baan op mogen. Op de snel opdrogende baan tonen ze, dat hun auto’s goed mee kunnen. Zo moet een Ferrari 355 Spider zijn meerdere erkennen in de Alfa 75 van Johan Dijkstra.

Bij evenementen als deze help je elkaar. Dus als een collega-rijder van een ander team geholpen is met een sleutel 19, dan duik je voor zo’n man de gereedschapskist in. En je kan het materiaal rustig onbeheerd achter laten om naar de auto’s op het circuit te kijken, gestolen wordt er niet. Totdat we terugkomen en constateren, dat onze cake verdwenen is! De daders? Door de vele kruimels op de grond en de vogelpoep op de camper wordt duidelijk, dat hier meeuwen aan het werk zijn geweest.

Het weer is zondag iets beter en dat is terug te zien in het aantal bezoekers. Het evenement straalt mede daardoor ook meteen meer gezelligheid uit. Rondom de geparkeerde auto’s, maar vooral bij de verschillende stands met Italiaanse hapjes en drankjes, ijs en kleding, noem maar op.

’s Middags leveren Johan Dijkstra in zijn Alfa 75 en Richard Barendsma met een Alfa 147 op de baan nog een mooi gevecht met de Abarth van een Belgische deelnemer. Na afloop praat men na met deze sympathieke Vlaming: “Zag je hoe ik daar in die bocht….?” en “Op het rechte stuk ging jij behoorlijk hard.”

Italia a Zandvoort was weer bijzonder geslaagd.

11 / 06 / 2017

HARC 1

Historische Assen Trohpy

Op zondag 11 juni 2017 werd er op het TT-circuit bij Assen de Historische Assen Trophy gehouden. Squadra Rinsma was hier ook actief met verschillende “racers”.

Locatie: ‘TT Circuit Assen’

21 / 05 / 2017

OGP00390

Op Vrijdag 21 Mei hebben we een toertocht door Zuid – West Friesland georganiseerd voor alle Alfa Romeo Liefhebbers. 

Locatie: ‘Rinsma te Berlikum’

Het team van Rinsma Evenementi liep er al een paar jaar mee rond: het organiseren van een toerrit door Friesland. Echter, iedere keer was er wel een reden om het niet te doen. Een overvolle activiteitenkalender van Rinsma Evenementi, voorgestelde data die botsten met elders georganiseerde evenementen of verwacht slecht weer. Er was steeds wel een reden om niet een toerrit te organiseren.

Dit jaar zeiden “Mannen van Rinsma”: “We gaan het gewoon dóen!” En de organisatie ging van start. Een datum werd gekozen, mooi weer werd besteld. Nieuwsbrieven werden geplaatst op de Rinsma-site en haar Facebook-pagina, informatie werd gegeven via de Rinsma Evenementi-groepsapp. O ja, en er werd natuurlijk een mooie route uitgezet met een gezamenlijke lunchlocatie.

Vanaf 11:00 uur reed de éénna de andere Alfa (al dan niet een klassieker) het terrein van Garage Rinsma op. Koffie en Friese oranjekoek stond klaar. En dat van tevoren bestelde mooie weer was ook geleverd. Velen kwamen uit de noordelijke regio, maar we mochten ook Alfisti van verder begroeten, zoals een equipe uit Delft.

Voor vertrek heette Johan Dijkstra de aanwezigen van harte welkom en vertelde hen wat ze deze dag konden verwachten en wat de organisatie van hen verwachtte. Rond het middaguur werden de auto’s gestart en begon de Giro di Rinsma.

Het Friese landschap is divers en heeft veel te bieden. De 25 deelnemende Alfa’s zetten eerst koers naar de uitgestrektheid nabij de zeedijk bij Westhoek. De daar loslopende schapen met hun lammeren vereisten oplettendheid van de bestuurders. Het zorgde echter ook voor mooie plaatjes.

Maar ook de steden mogen er zijn. Franeker is één van de pareltjes van Friesland. Het was dan ook een genoegen door het centrum van de Academiestad te mogen sturen. Hitzum, Lollum, Waaxens, Burgwerd: het ene na het andere schilderachtige dorp werd geregen aan het Alfa-koord. Want hoewel de deelnemers de rit individueel konden rijden, met het routeboek op schoot, kozen de meesten er voor in een groepsverband te rijden. Hierdoor ontstond een mooi lint van Italiaanse auto’s door het groene land.

Bij het pittoreske haventje van Oudega was de lunchlocatie voorbereid: op het terras van Trattoria-Pizzeria Tre Paesi. Hier kon men een hapje eten, een glaasje drinken, maar vooral ervaringen uitwisselen over de eerste helft van deze Giro di Rinsma.

Van Oudega ging de Giro weer naar het noorden van Friesland. Via ook nu weer mooie kronkelweggetjes en leuke steden en dorpen: IJlst, Sneek, Gauw, Mantgum, Huins. Om maar een paar te noemen. Tussen 16:30 uur en 17:00 uur kwamen de deelnemers weer aan bij Garage Rinsma. En onder het genot van een hapje en een drankje werd deze eerste Giro di Rinsma afgesloten. Het was een succes en wat de deelnemers betreft voor herhaling vatbaar.

09 / 04 / 2017

viva-omslag-4

Viva Italia 2017

Op een zon overgoten Assen genoten we met vele Alfa- en andere Italiaanse merkenliefhebbers van Viva Italia.

Er was door onze Evenementi gezorgd voor gastvrije ontvangst met koffie uit de befaamde koffiekar en parkeertickets met bijbehorende privé parkeergelegenheid op de paddock.De Squadra afdeling liet tijdens de circuitsessies van zich horen en onze coureurs hebben zich uitstekend vermaakt.

Dank aan alle bezoekende klanten en liefhebbers, het was weer een schitterend Alfa Romeo feestje!

Locatie: ‘TT Circuit Assen’

Aanmelden voor Viva Italia 2017
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

19 / 03 / 2017

IMG_3873

Trackday – Assen

Op Zondag 19 maart zijn we weer te vinden op Het TT circuit in Assen, er zullen verschillende raceauto’s te zien zijn onder andere de Rinsma Squadra alfa’s.

Locatie: ‘TT Circuit Assen’

14 / 01 / 2017

img_1593

Nieuwjaarsreceptie Rinsma Evenementi/Squadra

Op Zaterdag 14 Januari hebben wij een nieuwjaarsreceptie gepland, vanaf 15:00 is iedereen welkom!

Locatie: ‘Rinsma Alfa Romeo Berlikum’

21 / 12 / 2016

3475_karten_header2014

Mini Grand Prix Rinsma Bokaal

Om donkere en stille maanden qua autosport door te komen organiseren we sinds jaren de kartcompetitie om de Rinsma Bokaal.Dit jaar hadden we een nieuwe locatie in Groningen gevonden, dit met wisselend resultaat.

Ondanks dat de baan erg leuk is en spannend, waren de – toch niet geheel onbelangrijke – karts van bijzonder slechte kwaliteit, we noteerden lekke banden, vermogensverlies, “hij stuurt ineens niet meer” en het zelfstandig nemen van een bocht bij het aanraken van het rempedaal… Dit viel vrij slecht bij ons bijzonder competatieve gezelschap, en de uitslag werd hier dan ook behoorlijk door beïnvloed (zonder overigens de eer bij de winnaars weg te willen nemen).

De compensatiesnacks werden samen met een koud biertje na afloop genuttigd, en al met al was het toch weer een bijzonder gezellige avond! Op naar volgend jaar!

Locatie: ‘Kartbaan Groningen’

20 / 11 / 2016

img_3873

Trackday @ TT-circuit Assen

Op Zondag 20 November vindt er een trackday plaats op het TT circuit te Assen. Wij zullen hier ook aanwezig zijn met verschillende race Alfa’s. 

Locatie: ‘TT Circuit Assen’

28 t/m 30 / 10 / 2016

omslag-classics

ClassicsNL Oldtimer Beurs

Van vrijdag 28 Oktober tot zondag 30 Oktober is het evenement ClassicsNL weer te bewonderen in Leeuwarden. Het WTC EXPO is weer gevuld met verschillende prachtige Oldtimers. Ook wij zullen hier weer staan met een stand gevuld met de fijnste Alfa Romeo Oldtimers.

Locatie: ‘WTC EXPO te Leeuwarden’

09 / 10 / 2016

Viva omslag

Trackday @ TT-circuit Assen

Op Zondag 9 Oktober vindt er een trackday plaats op het TT circuit te Assen. Wij zullen hier ook aanwezig zijn met verschillende race Alfa’s. 

Locatie: ‘TT Circuit Assen’

27 / 08 / 2016

Omslag

Spettacolo Sportivo 

Op Zaterdag 27 & zondag 28 Augustus is het weer tijd voor Spettacolo Sportivo 2 dagen met Italiaanse auto’s.

Locatie: ‘Circuit Park Zandvoort’

(Klik op de foto om hem te vergroten)

11 t/m 14/ 08 / 2016

IMG_2702

Oldtimer Grandprix 2016

Rinsma goes Nürburgring, een ‘famillie feestje’…

Locatie: ‘Nürburgring, Duitsland’

03 / 07 / 2016

Zandvoort 29 juni 2014. Italia A Zandvoort. Foto Chris Schotanus

Italia a Zandvoort

Op Zondag 3 Juli 2016 is Italia a Zandvoort er weer en dag  vol met prachtige Italiaanse auto’s, van ferrari’s tot Fiat’s.

Locatie: ‘Circuit Park Zandvoort’

15 / 05 / 2016

Viva omslag

Viva Italia 

Op Zondag 15 Mei is Viva Italia 2016, De paddock van TT Circuit in Assen staat weer gevuld met prachtige Italiaanse auto’s. Dit jaar is het tegelijkertijd met SuparCar Sunday dus er zullen ook nog meer exotische auto’s te bewonderen zijn.

Locatie: ‘TT Circuit Assen’

22 / 15 / 2015

3475_karten_header2014

Mini Grand Prix Rinsma Bokaal

Op Dinsdag 22 December hebben wij een Mini Grand prix georganiseerd. Wil je ook mee? stuur dan een mailtje naar: j.dijkstra@rinsma.nl 

Locatie: ‘Heerenveen’

15 / 11 / 2015

3475_Screen Shot 2015-04-05 at 15.01.53

Trackday Zandvoort (12:00 – 16:00)

Een middag met uw auto het circuit op..

Locatie: Zandvoort

23 t/m 25 / 10 / 2015

3475_Screen Shot 2015-04-04 at 17.01.39 copy

WTC – Klassieker Expo

Klassieke wagens die u niet mag missen… 

Locatie: ‘WTC Expo – Leeuwarden’

22 / 08 / 2015

3475_Screen Shot 2015-01-03 at 14.30.21

Spettacolo Sportivo

Een waar Italiaans ‘spektakel’… 

Locatie: ‘TT Circuit, Assen’

07 / 08 / 2015

11781713_863497920402696_2787780210641214589_n

Oldtimer Grandprix 2015

Rinsma goes Nürburgring, een ‘famillie feestje’…

Locatie: ‘Nürburgring, Duitsland’

28 / 06 / 2015

phoca_thumb_l_1f76f33fa357cffe1b31707b0de2595b

Italia a Zandvoort

Italiaans feestje met Alfa, Ferrari, enz… 

Locatie: ‘Circuit Zandvoort’

Back to top